Si duket një shkollë fillore në Singapur?

 
Kështu duket një shkollë në Singapur, e cila me të drejtë mund të quhet vend ku zhvillohet imagjinata e fëmijëve, dituria  dhe aftësitë.

nhjhj

Shkolla fillore "Nanjang" përfshin edhe mësim parashkollor dhe paraqet shembull të vërtetë për atë se si duhet të duket një vend ku fëmijët rriten dhe mësojnë.

877\889

52658

jhhjj

Dizajni i shkollës është përpiluar nga studioja "505" dhe byroja për projektim dhe ndërtimtari "LT&T". Falë tyre, fëmijët  mësojnë në një vend me rrugica dhe fasada, si dhe një amfiteatër të vogël, e tërë kjo e ngjyrosur me ngjyra të llojllojshme.
 
Data e shpalljes 06.04.2016 në kategorinë Arsim
Përgatiti: Arbina / Teksti nuk është i lektoruar:
 
 

Lajme të ngajshme nga Fakultetet.al

Lajme të rekomanduara nga Facebook