Cili është opsioni më i mirë për mbylljen e ekranit?

 
Nëse ju e humbni telefonin tuaj, sa jeni të sigurt se kushdo që e gjen atë nuk mund të ketë qasje në jetën tuaj? Ndoshta se telefoni juaj ka një kod, pin ose një model të caktuar, por si video më poshtë shpjegon, disa nga ekranet nuk janë aq efektive mbrojtjen e telefonit tuaj. Video më poshtë shpjegon se cilat mënyra janë më të mira dhe më të sigurta për t'u përdorur.

 
Data e shpalljes 06.03.2017 në kategorinë Teknologji
Përgatiti: Sermijeta / Teksti nuk është i lektoruar:
Tags:
 
 

Lajme të rekomanduara nga Facebook