Cila fytyrë është më e lumtur?

 
Me sa duket karaktere identike, vetëm me linja të lakuara të kundërta. Megjithatë, nëse shihni mirë, një personazh është më i lumtur se tjetri.Cila fytyrë ju percepton si më e lumtur?

Fytyra e shënuar me A ose B?

Përgjigja varet nëse jeni një njeri me një hemisferë të zhvilluar të majtë ose të djathtë të trurit.

Përgjigjen e gjeni më poshtë:

Nëse keni zgjedhur fytyren e shënuar me shkronjen A, ju keni hemisferën e majt më të zhvilluar.

Që do të thotë, ju jeni me i afte në:

Gjuhë
Mendim logjik
Mendim kritik
Numra
Arsyetim

Nëse zgjidhni zgjedhur fytyren e shënuar me shkronjen B, ju keni hemisferën e djathtë më të zhvilluar.

Që do të thotë, ju jeni me i afte në:

Karaktere të njohjes
Dëbimi i emocioneve
Muzikë
Leximi i emocioneve
Fantazi dhe kreativitet
 
Data e shpalljes 06.01.2018 në kategorinë Shkenca
Përgatiti: S.N / Teksti nuk është i lektoruar:
Tags:
 
 

Lajme të rekomanduara nga Facebook