date-icon Afati i fundit për aplikim: 01.04.2018
 

Konkurs për asistente menaxhere

 
Advanced FUE Clinic Shkup kerkon te punesoje nje asistente menaxhere e cila duhet te kete keto cilesi:
  • Te kete perfunduar studimet e larta
  • Te zoteroje gjuhen maqedonase dhe shqipe (preferohet edhe Turqishtja)
  • Te kete aftesi te mira komunikuese dhe bashkepunuese

Personat e interesuar te na kontaktojne ne adresen e email: advanced.hairclinics.skopje@gmail.com
Mob:+355 66 2222 456 si dhe ne whats app dhe viber. 
date-icon Afati i fundit për aplikim: 01.04.2018
 
Data e shpalljes 05.12.2016 në kategorinë Punësim
Përgatiti: Sermijeta / Teksti nuk është i lektoruar:
 
 

Lajme të rekomanduara nga Facebook