Vlorë, delfinët dhurojnë spektakël në det (VIDEO)

 
Udhëtimi në det ka dhe surprizat e saj ku një prej tyre është dhe ndeshja me delfinë. Kjo surprizë i ka ndodhur dhe turistëve që udhëtonin me anijen Julka Unique.

Foto: Pixabay

Çifti i delfinëve ka shoqëruar për rreth 20 minuta lundrimin në rrugën e kthimit të anijes, transmeton Lajmi.

Turistët kanë rendur menjëherë për të fotografuar dhe filmuar momentin e veçantë, i cili është tepër i rrallë. Afërsia me anijen shumicën e kohës në rreth 1-2 metra bëri që ky spektakël të shijohet nga të gjithë turistët.

Kjo për shkak se brenda gjirit të Vlorës prania e delfinëve është shumë e rrallë në krahasim me detin e hapur. Turistët kanë komentuar ndodhinë e veçantë si një prej ndodhive me të bukura të udhëtimit nga Vlora ne Karaburun.

Shikoni videon.

 
Data e shpalljes 05.08.2018 në kategorinë Zbavitje
 
 

Lajme të ngajshme nga Fakultetet.al

Lajme të rekomanduara nga Facebook