Si të jetoni 100 vjet?

 
Video interesante me këshilla të vogla të ciklit të jetës dhe jetë të lumtur, sipas disa statistikave.

 
Data e shpalljes 05.08.2017 në kategorinë Jeta
Përgatiti: sermijeta / Teksti nuk është i lektoruar:
Tags:
 
 

Lajme të rekomanduara nga Facebook