Artisti nga Serbia mahniti botën me vizatimet e tij 3D

 
30-vjeçari Nikolla Çuliq mahniti botën me vizatimet e mrekullueshme të cilat duken sikur janë tridimenzionale.

m,nhkuig

Ai shpalli një pjesë të vizatimeve të tij në faqen e njohur "Bored Panda" ku zbulon që këtë aftësi ka mësuar vetë dhe që ka tri vjet që merret me vizatim.


"Fillova me portrete dhe ishte vërtet vështirë...prandaj vendosa të  vizatoj diçka krejtsisht të ndryshme", shkruan artisti.


Edhepse sigurisht shumica duan ti blejnë veprat e tij, Nikolla thotë që nuk i shet. Qëllimi i tij është që emrin e tij ta shndërrojë në brend 3D.


Edhepse ky magjistar nuk zbulon se si i bën truket, artistët me kënaqësi shpërndajnë vizatimet me të tjerët.
 
Data e shpalljes 05.08.2016 në kategorinë Art
Përgatiti: Arbina / Teksti nuk është i lektoruar:
 
 

Lajme të ngajshme nga Fakultetet.al

Lajme të rekomanduara nga Facebook