Si krijohen iluzionet optike?

 
Mjeshtri në Photoshop, Erik Xhohanson krijon iluzione optike dhe manipulime me fotografi që ndonjëherë duken magjike. Në disa video, ai e zbulon magjinë prapa iluzioneve. Me fjalë tjera, ai na tregon tërë procesin e krijim të iluzioneve optike.

hbjhhjikhuyhuihiu

gfthru
kijjmjm
86788779

 
Data e shpalljes 05.08.2015 në kategorinë Art
Përgatiti: Arbina / Teksti nuk është i lektoruar:
 
 

Lajme të ngajshme nga Fakultetet.al

Lajme të rekomanduara nga Facebook