2 në 1: Bëni vet çantë dhe peshqir për plazh

 
Me një përpjekje të vogël dhe palk kreativitet ju mund të bëni vetë një peshqir dhe një qese për plazh. Shumë praktike dhe e thjeshtë.

 
Data e shpalljes 05.07.2017 në kategorinë Jeta
Përgatiti: sermijeta / Teksti nuk është i lektoruar:
Tags:
 
 

Lajme të rekomanduara nga Facebook