date-icon Afati i fundit për aplikim: 01.06.2014
 

Praktikante në Barnatore

 
Praktikante ne Barnatore

Informata

Publikuar më:05.05.2014

Deri më:01.06.2014

Kategoritë:Mjekësi

Vendi:Prishtinë

Përshkrimi i punës

Barnatorja Linda.B kerkon nje praktiante.

Te interesuarat mund te paraqiten ne tel.044 377 450 dhe  049 545 327 ose permes postes elektronike ruzhdi.basha@hotmail.com
date-icon Afati i fundit për aplikim: 01.06.2014
 
Data e shpalljes 05.05.2014 në kategorinë Praktikë
 
 

Lajme të ngajshme nga Fakultetet.al

Lajme të rekomanduara nga Facebook