Orë e pazakontë për të gjithë ata që e duan Matematikën

 


Ora e quajtur "Albert" është një orë e thjeshtë. Në fakt, kjo është një pajisje që do të ju tregojnë kohën, por vetëm në qoftë se ne dështojmë për të llogaritur.

E Projektuar nga Axel Shindlbek është një lloj ushtrimi mendor që lejon gjimnastikë matematikore që ju duhet të mbani aftësitë tuaja të matematikës në nivel të lartë. E projektuar teknikisht për klasat e ulta dhe fëmijët, por edhe sigurisht për të rriturit të cilët mund të praktikojnë aftësitë e tyre në shumëzimit.

Ora digjitale ka katër nivele të ndryshme që mund t'ju ndihmojnë në ushtrimet për më tepër, zbritje, shumëzim dhe ndarje. Për një sfidë të vërtetë, ju mund të programoni që ajo të ndryshojë ekuacionet para më shumë se një minutë, e cila do të shfaqin një mister të ri çdo 10 sekonda.

Ora kushton rreth $300, por është në dispozicion në një version mobil e cila është e lirë.
 
Data e shpalljes 05.04.2017 në kategorinë Zbavitje
Përgatiti: Sermijeta / Teksti nuk është i lektoruar:
Tags:
 
 

Lajme të rekomanduara nga Facebook