Kur nëna e lavdëron vajzën...

 
Dy shoqe takohen pas disa vitesh dhe fillojnë një bisedë:

 

- Është një vajzë shumë e mirë, ishte studentja më e mirë, ... Në fakt, ka shumë gjëra që i la braktisur, por ajo u përkushtua vetëm në studime dhe ishte njëra nga 5 më të mirat në gjeneratë. Menjëherë pas studimeve u punësua, në një kompani të madhe private.Filloi si referte por me sukeset e saj ajo arriti të afrohet afër shefit ... tani është ndihmësja e shefit. Megjithatë, të gjitha vështirësitë dhe sakrifica më në fund i'u paguan.
Dhe, si janë fëmijët tuaj?

- E pra, vajza ime është "e dashura" e një pronari të një kompanie private, por,unë thjesht nuk di për që të tregojë atë aq bukur sa ju ... 
Data e shpalljes 05.04.2015 në kategorinë Zbavitje
Përgatiti: Sermijeta / Teksti nuk është i lektoruar:
 
 

Lajme të ngajshme nga Fakultetet.al

Lajme të rekomanduara nga Facebook