S'i ta bëni lulen më kreative për festën e nënës?

 
"IClay" është një lloj i veçantë i materialit që është mjaft e thjeshtë për të përdorur.Rezultatet menjëherë do të ju lënë përshtypje, por është një balte e butë polimer e cila thahet në ajër, është bërë e me bazë uji dhe nuk prishet pas tharjes. Kjo nuk është toksike dhe ka kaluar teste nga të gjithë ata, që ka për qëllim për fëmijët më të vjetër se 4 vjet.

Qëllimi i këtij materiali është të zhvillojë aftësitë motorike tek fëmijët, dhe është në dispozicion në të gjitha ngjyrat primare, por nëse ju përzieni të kuqen dhe të bardhën, ju mund të merrni ngjyrë rozë me një cilësi të veçantë e cila është e madhe për ngjyrat dhe kombinimet e të mësuarit. Hedhni një vështrim në video dhe të kuptoni në çdo gjë që ju mund të bëni me të.

 
Data e shpalljes 05.03.2016 në kategorinë Art
Përgatiti: Sermijeta / Teksti nuk është i lektoruar:
 
 

Lajme të ngajshme nga Fakultetet.al

Lajme të rekomanduara nga Facebook