Arsyet se pse duhet ta vizitoni Norvegjinë këtë vit

 
Pyesni veten pse duhet ta vizitoni Norvegjinë? Ky vend i ka peizazhet më të njohura dhe të bukura në botë, dhe natyrë spektakolare me male, fjorde, maje të larta, drita polare dhe diell të mesnatës. Prandaj, duhet ta vendosni në listën e destinacioneve për vizitë gjatë vitit 2015.

vbgh

GALERI
 
Data e shpalljes 05.01.2015 në kategorinë Kultura
Përgatiti: Arbina / Teksti nuk është i lektoruar:
 
 

Lajme të ngajshme nga Fakultetet.al

Lajme të rekomanduara nga Facebook