Parku i realitet virtual në Kinë

 


Në qytetin Kinez Guiyang hapet parku virtual nën titull "Lindja e Luginës së Shkencës dhe Fantazisë". Parku është i dizajnuar të duket si një botë fantastiko-shkencore që mund të shihet përmes BP-filtrave. Në park ka tashmë një statujë prej 53 metra të lartë robot, dhe disa ndërtesa që duken si anije kozmike.

 
Data e shpalljes 04.12.2017 në kategorinë Teknologji
Përgatiti: sermijeta / Teksti nuk është i lektoruar:
Tags:
 
 

Lajme të rekomanduara nga Facebook