Disa vepra Horror të artit!

 
Vetëm shihni fotografitë më poshtë, dhe ju do të mendoni se është pjesë e një filmi horror. Por këto janë vepra arti e Natalie Nakls. Ajo punon duke përdorur lapsa me ngjyra dhe krijon vepra të vogla të vërteta me vizatime horror.Me marker dhe shkumsa prodhon iluzione optike të tilla si shikimi i kockave që gjendet ndër lëkurë dhe pamjen e mishit ose patentën e cila zbulon se çfarë është nën lëkurën e njerëzve.

Nakls ndryshe merret edhe me muzikë, duke luajtur në piano, kitarë dhe këndim. Por, vizatimi këtyre veprave horror e kënaq dhe e relakson atë. Për vite të tëra, është e hipnotizuar nga mundësitë e ofruara dhe duke bërë të mundur transformim të tillë.Vitet e fundit ajo kujdeset për shëmdrimin e duarve në kryevepra të vogla arti. Siç tha ajo, për këtë rast është duke marrë një kohë të gjatë, dhe modelet më të zakonshme janë duart e miqve të saj.

      
 
Data e shpalljes 04.09.2015 në kategorinë Art
Përgatiti: Sermijeta / Teksti nuk është i lektoruar:
 
 

Lajme të ngajshme nga Fakultetet.al

Lajme të rekomanduara nga Facebook