Historia prapa zbulimit të dokumenteve Panama

 
Gerard Rrajli udhëhoqi ekipin ndërkombëtar që zbuluar 11.5 milionë dokumente nga 40 vitet e veprimtarisë së firmës panamez ligjit "Mossack Fonseca", e cila ofroi një pasqyrë të paparë në qëllimin dhe metodat e botës të fshehtë e financave në det të hapur. Zbuloni historinë pas projektit më të madh në historinë e gazetarisë.

 
Data e shpalljes 04.08.2016 në kategorinë Ekonomia
Përgatiti: Sermijeta / Teksti nuk është i lektoruar:
 
 

Lajme të rekomanduara nga Facebook