Kur kreativiteti nuk njeh kufij: Grafike të vizatuara në flokë

 
Kjo stiliste kreative e flokëve vendosi të bëjë një lëvizje të guximshme dhe për të sjellë prirje të reja, interesante, kur bëhet fjalë për stilin e flokëve tuaja. Ideja e saj? Grafite në flokë. Shikoni në këtë ide të jashtëzakonshme dhe të pazakontë.

 
Data e shpalljes 04.07.2016 në kategorinë Art
Përgatiti: Sermijeta / Teksti nuk është i lektoruar:
Tags:
 
 

Lajme të rekomanduara nga Facebook