Gjeni binjakun tuaj

 
A keni pyetur veten se a ekziston dikush në botë që duket njëlloj si ju?

mhjhghkjb

Tani mund ta zbuloni këtë nëpërmjet faqes "I look like you". Në këtë faqe mund t'i gjeni të gjithë ata që ju ngjajnë dhe vendin e tyre të jetesës.

Duhet vetëm të vendosni fotografinë tuaj në faqe, dhe programi do t'ua tregojë vendndodhjen dhe emrin e personit, si dhe përqindje që tregon se sa shumë ngjani.

Pamjen tuaj mund ta krahasoni edhe me ndonjë personalitet të njohur.

Kjo ide rrjedh nga programet e shërbimeve të sigurisë të cilat e përdorin teknikën e njohjes së fytyrave që më lehtë ti gjejnë kriminelët.
 
Data e shpalljes 04.07.2016 në kategorinë Zbavitje
Përgatiti: Arbina / Teksti nuk është i lektoruar:
 
 

Lajme të ngajshme nga Fakultetet.al

Lajme të rekomanduara nga Facebook