800 kurse online pa pagesë për këtë verë

 
Pushimi veror është para nesh. Vijon koha për të pushuar dhe për tu relaksuar. Por, e dimë që ka dhe ditë të mërzitshme kur duam të kthehemi në shkollë ose fakultet. Ne e kemi zgjidhjen për këto ditë të bezdisshme - online kurse pa pagesë nga lëmia të cilën ju e doni sepse nuk ju detyrojnë të mësoni.

wwwghfhbfh

Open culture përpiloi listë me mbi 800 kurse online nga universitetet më të mira në botë. Shumica prej tyre ofrojnë çertifikata për përfundimin e kursit. Të gjitha mund t'i shikoni KËTU

Përmendim disa që na u dukën mjaft interesantë:

Tangible Things: Discovering History Through Artworks, Artifacts, Scientific Specimens, and the Stuff Around You

„Understanding Research Methods“ „Programming for everybody

Crafting an Effective Writer: Tools of the Trade“

The Addicted Brain

Chinese Language and Culture

Concepts in game development

Food, Nutrition & Your Health

Greek and Roman Mythology

Algorithms, Part I

How to Change the World

Study skills for international students
 
Data e shpalljes 04.06.2014 në kategorinë Arsim
Përgatiti: Arbina / Teksti nuk është i lektoruar:
 
 

Lajme të ngajshme nga Fakultetet.al

Lajme të rekomanduara nga Facebook