Bill Gates përpiqet që të qëlloj se sa kushtojnë gjërat në supermarket

 
Bill Gates është duke u përpjekur që të qëlloj se sa kushtojnë gjërat në supermarket. Një video interesante e tij dhe gjithashtu zbavitëse të shohës se si mundohet të qëlloj çmimet e produkteve në një supermarket.

Prej gjërave për pastrim, pastës së dhëmbëve, produkteve ushqimore, duket dhe është e qartë se Bill Gates nuk shkon në supermarket.Për më tepër shikojeni videon.

 
Data e shpalljes 04.03.2018 në kategorinë Jeta
Përgatiti: S.N / Teksti nuk është i lektoruar:
Tags:
 
 

Lajme të rekomanduara nga Facebook