Aplikacion falas për algjebër

 
"Nudge" është një aplikacion falas për "iPad" dhe "Android", që lejon studentët ushtrime interaktive nga algjebra..Kur kanë problem studentët për zgjidhjen e ndonjë detyre mund të kërkojnë ndihmë nga ky aplikacion. Për më tepër, kur zgjidhjen e një problemi matematikor, shenjat e aplikimit dhe gabimet që studentët bëjnë.

Më shumë për këtë aplikacion keni në video:

 
Data e shpalljes 04.03.2017 në kategorinë Teknologji
Përgatiti: Sermijeta / Teksti nuk është i lektoruar:
Tags:
 
 

Lajme të rekomanduara nga Facebook