Oferta më e mirë e brendeve sportive arrin edhe në Gostivar!

 
Oferta më e mirë e brendeve sportive arrin në Gostivar!

Sport Vision hap dyqanin e tij të fundit në Gostivar. Më 04 dhjetor, në zemër të qytetit në sheshin e qytetit Sport Vision paraqet ofertën më të madhe të pajisjeve sportive, veshje dhe këpucë të brendeve më të mira sportive.Çdo gjë në një vend - pajisje për profesionistët e fitnesit dhe të dashuruarit pas stilit modern të sportit. Në dyqan ju mund të gjeni një shumëllojshmëri të gjerë të veshjeve, këpucëve dhe pajisjeve sportive nga brendet globale sportive: Nike, Under Armour, Adidas, Champion, New Balance, Converse, Lonsdale, Loto, Sergio Tacchini, Ellesse e shume te tjere.

Gama e produkteve mbulon linjat për gratë, burrat, adoleshentët dhe fëmijët. Ekipi i Sport Vision ju pret më 4 Dhjetor 04. (e Hene) për të festuar hapjen e madhe e Sportit Vision ne Gostivar në sheshin e qytetit!
 
Data e shpalljes 03.12.2017 në kategorinë Ndajmë
Përgatiti: sermijeta / Teksti nuk është i lektoruar:
Tags:
 
 

Lajme të rekomanduara nga Facebook