Mësoni se si të kodoni në "JAVASCRIPT"

 


Profesioni i kodimit daton në vitet '80, kur kodimi i njerëzve u konsiderua si "gabime" dhe "mosmarrëveshje". Por sot pothuajse të gjithë dinë se si të kodojnë. Nëse ju nuk dini, tani është një mundësi e mrekullueshme për të mësuar.

Oferta më poshtë ju lejon 10 kurse për "JavaScript" dhe 300 mësime që do t'ju mësojnë se si të bëheni një koder profesional per JavaScript. Me ndihmën e këtij kursi, së shpejti do të mësoni të krijoni një platformë për web dhe aplikacione për telefon celular.

Ky kurs zakonisht do të kushtojë mbi 1,000 euro, por tani ju mund ta merrni atë me çfarëdo çmimi që dëshironi.
Regjistrohuni këtu.
 
Data e shpalljes 03.11.2017 në kategorinë Teknologji
Përgatiti: sermijeta / Teksti nuk është i lektoruar:
Tags:
 
 

Lajme të rekomanduara nga Facebook