Stjuardesi më qesharak në botë!

 
Thonë që gjestet flasin më shumë se fjalët - duke thënë se në masë të madhe mund të lidhet me një stjuardes me emocionet dhe shprehjet e të cilit nuk mund të jenë më realist dhe më të këndshme.

 

I përdor vetëm duart e tij dhe shprehjet e fytyrës për demonstrim të rutinës për të mbrojtur pasagjerët duke përdorur një sërë shaka dhe lëvizje dramatike në të cilat të gjithë janë për të qeshur.

Dikush arriti që këtë ngjarje t'a inqizojë me kamer "Kemi pasur ekuipazh të mirë në fluturim WestJet. Shumë qeshëm ... dhe më e rëndësishmja, na bëri të gëzuar ".

Për të shikuar këtë video klikoni KETU.
 
Data e shpalljes 03.11.2015 në kategorinë Jeta
Përgatiti: Sermijeta / Teksti nuk është i lektoruar:
 
 

Lajme të ngajshme nga Fakultetet.al

Lajme të rekomanduara nga Facebook