Aplikacionet më të këqija që ju mund t'i shkarkoni nga "Google Play"

 
Programer nme shumë kohë të lirë ka vendosur për të krijuar një listë të plotë të aplikacioneve më të këqija që ju mund të shkarkoni nga "Google Play".Në faqen e internetit është edhe formulari që ju mund të aplikoni dhe ju do të kontriboni në pasurimin e listës se zezë të aplikacioneve. Lista e plotë mund të shkarkohet këtu.
 
Data e shpalljes 03.08.2017 në kategorinë Teknologji
Përgatiti: sermijeta / Teksti nuk është i lektoruar:
Tags:
 
 

Lajme të rekomanduara nga Facebook