Krijoni foto albumin tuaj më të bukur!

 

Shumë shpesh ndodh që fotografitë që i ruajmë në kompjuterët tonë të shlyhen. E njëjta mund të ndodhë edhe në skedarët e celularit tuaj ose po me stikën e memories. Për të mos ndodhur që ti humbni fotografitë dhe me këtë edhe kujtimet tuaja, mënyra më e sigurt për ti ruajtur ato është printimi i tyre. Ueb dyqani https://karmapix.com ofron formate të ndryshme të foto albumeve të personalizuara me të cilat kujtimet për fëmijët e tuaj nuk do të zhduken kurrë ndërsa momentet që i keni përjetuar të mbesin në memorien e tyre.


Fotografitë janë përkujtuesi më i mirë për ndonjë kohë të kaluar. Tani, me foto albumet mundeni tekstualisht ta pasqyroni çdo ndodhi nga periudha e rritjes së më të dashurve tuaj, duke e shndërruar në kujtim të dashur me vlerë të përjetshme. Dhe, paramendoni sa ëmbël do të qeshni me fëmijët tuaj kur pas vite e vite do i shfletoni faqet e fëmijërisë së tyre.


Ekipi i ri kreativ i karmapix ofron opsion me të cilin fotografitë që i keni përjetësuar të printohen me kualitetin më të mirë dhe të mbërrijnë në adresën tuaj. Albumi me fotografitë nga kurorëzimi juaj, nga udhëtimet ose të fëmijës suaj i krijoni vetë në faqet e dizajnuara që i ka përpiluar ekipi i karmapix. Ju i futni fotografitë dhe krijoni album i cili do të mbesë edhe për gjeneratat e ardhshme. Ueb dyqani Karma pix ofron formate të ndryshme të foto albumeve të cilat krijohen lehtë dhe shpejtë. Albumet e printuara janë mundësi e shkëlqyer që ti befasoni familjarët tuaj jashtë vendit, për shkak se mund ti dërgoni në cilëndo adresë në botë. KarmaPix është ueb dyqan, i vetmi i këtij lloji në Ballkan. Ndërsa tani, me foto librat e përjetshëm të karmapix, jeni të sigurt se do im gëzoni më të afërmit.

Bëni porosinë ndërsa foto libri do të arrijë shpejtë gjithandej në botë. Na kontaktoni në hello@karmapix.com


 
Data e shpalljes 03.08.2016 në kategorinë Ndajmë
Përgatiti: Sermijeta / Teksti nuk është i lektoruar:
Tags:
 
 

Lajme të rekomanduara nga Facebook