Vallëzim tradicional për nder të profesorit të ndjerë

 
Në Reddit u shpall video ku tërë shkolla kërcen një vallëzim tradicional për nder të një profesori të mëparshëm i cili ka ndërruar jetë në gjum. Performanca emotive është organizuar nga nxënësit e tanishëm dhe të mëparshëm të shkollës së mesme  „Palmerston north boys“ në Zelandë të Re.

Doson Tamatea ka ligjëruar në atë shkollë 25 vjet, dhe papritur na ndërruar jetë në gjum para disa ditëve. Që nga publikimi, videoja kishte 2 miliona klikime.

Vallëzimin që e performojnë  nxënësit quhet haka, vallëzim tradicional që shpreh krenarinë, fuqinë dhe bashkimin e fisit Maori.

 
Data e shpalljes 03.08.2015 në kategorinë Jeta
Përgatiti: Arbina / Teksti nuk është i lektoruar:
 
 

Lajme të ngajshme nga Fakultetet.al

Lajme të rekomanduara nga Facebook