Kuvendi i Kosovës furnizohet me ujë nga Maqedonia

 
Kuvendi i Kosovës shërben ujë të importuar nga Maqedonia. Albert Krasniqi nga Instituti Demokratik i Kosovës, ka publikuar një fotografi në llogarinë e tij në Facebook dhe ka ironizuar "mbrojtjen" e prodhimeve vendore, transmeton Insajderi

-Kuvendi i Republikës së Kosovës shërben ujë të importuar nga Maqedonia. Kështu ‘mbrohen’ resurset natyrore dhe ‘promovohen’ prodhimet vendore - ka shkruar Krasniqi.Foto: Facebook (Printscreen)
 
Data e shpalljes 03.05.2018 në kategorinë Jeta
 
 

Lajme të ngajshme nga Fakultetet.al

Lajme të rekomanduara nga Facebook