Evolucioni i Ferrarit

 
Nuk ka njeri që nuk e njeh Ferrarin e mirë, të shtrenjtë dhe të kuq, por a i dini edhe modelet retro? Shikoni se si ferrari ka ndryshuar gjate viteve.

 
Data e shpalljes 03.03.2018 në kategorinë Kultura
Përgatiti: S.N / Teksti nuk është i lektoruar:
Tags:
 
 

Lajme të rekomanduara nga Facebook