Sa do të kushtojë modeli i ri i Nokia 3310?

 


Përderisa në treg ofrohen edhe telefona që kushtojnë dhe 1,000 euro, aktualisht interesi më i madh është tek modeili i cili do të shitet për vetëm 59 euro.

Nokia i ri do të ridizajnohet në mënyrë modeste, dhe karakteristikat identifikuese do të ruhen.

Nuk do të ketë ndryshime në madhësi, telefoni do të jetë më i hollë dhe më i lehtë sesa modeli i parë në vitin 2000. Ish-modeli kishte monohron ekraj 84h84, dhe tani në ekran është rritur, edhe pse nuk do të ketë version HD. Për më tepër, telefoni do të ketë sistem operativ Android.

Ende nuk dihet nëse bateria mund të merret jashtë, por ne e dimë se ata do të jenë më të fortë. Do të prodhohen në gjashtë ngjyra, duke përfshirë blu, të zezë, të kuqe dhe të gjelbër.
 
Data e shpalljes 03.03.2017 në kategorinë Teknologji
Përgatiti: Sermijeta / Teksti nuk është i lektoruar:
Tags:
 
 

Lajme të rekomanduara nga Facebook