Mund të filloni karrierën në kodim pa diplomë - ja se si!

 


Ju jeni mbërthyer në një punë që nuk e dëshironi? A nuk e doni shefin tuaj? Ka një zgjidhje të lehtë për të gjithë këtë: mësoni si të kodoni.

Deri në vitin 2015, ka mbi 7 milion vende pune që kërkojnë që një punonjës të ketë aftësi kodimi. Nga inxhinieri software në zhvillimin e web dhe IT administratës, kompanitë e IT në të gjitha industritë kërkojnë ekspertë teknikë për të ndërtuar produkte, për të ruajtur sistemet dhe për të zgjidhur problemet.

Më poshtë janë dy mundësi të mëdha për të filluar dhe për t'u bërë një ueb zhvillues.

Kodimi është një term i paqartë dhe përfshin një koleksion të gjerë të mjeteve, teknologjive dhe gjuhëve që mund të përdoren në pothuajse kapacitete të pafundme.

Kjo paketë ju ofron një pamje të shkurtër në këtë botë komplekse dhe interesante. Ky është vetëm fillimi, sepse ju do të merrni përvojë praktike duke krijuar rrjetin tuaj social nga e para dhe duke mësuar se si të menaxhoni mjete si Python.

Nëse doni të merrni kursin, ajo është në dispozicion për 49 dollare KËTU.

Paketa e plotë plus bonus

Ky kurs ju ofron gjithçka si ai i mëparshmi, megjithatë, një përmbajtje shtesë prej 16.5 orësh përfshihet në dy kurset që mbulojnë programet Flux dhe ReactJS si dhe një hyrje në përdorimin e Git.

 Kjo paketë do t'ju japë një arsim më të plotë që do t'ju prezantojë me veglat profesionale që do të përdorni çdo ditë.

Kursi është në dispozicion për 54 dollare KËTU.
 
Data e shpalljes 02.11.2017 në kategorinë Teknologji
Përgatiti: sermijeta / Teksti nuk është i lektoruar:
Tags:
 
 

Lajme të rekomanduara nga Facebook