Gjërat që shenjat e horoskopit nuk mund t’i durojnë

 
Lista e gjërave që shenjat e horoskopit nuk mund t’i durojnë.

jhkiuo9

DASHI

- kur dikush nuk iu përgjigjet thirrjeve telefonike
-celularë të cilët nuk funksionojnë
- kafshe në kafaz
- njerëz që ndajnë në Twitter bisedimet online
- njerëz të cilët shumë shpejt ose menjëherë nuk kalojnë në pikën e rëndësishme
- vallëtarë të cilët nuk kanë talent dhe janë të dobët
-vonesa e aeroplanëve, trenave dhe autobusave
- njerëz që vishen shumë thjesht
-muzika popullore


DEMI


-njerëz që lavdrohen tepër
-çrregullim dhe paorganizim
- veshje që ka vrima
-kuzhinier të këqinj
-kur dikush i injoron në publik
-të folurit publik
-njerëz që nuk përdorin deodorant
- kur janë subjekt të shakave
- kur nuk jane mjaft të mençur
- ushqim të shpejtë (fast food)

BINJAKËT

-njerëz pa sens të humorit
-kur nuk janë vazhdimisht në qendrën e vëmendjes
- orë të prishura
- verë të keqe
- këpucë me të cilat nuk mund të vallëzojnë
-njerëz që flasin ngadalë
-njerëz qe lëvizin ngadalë
-pesimistë
- varësi

GAFORRJA

-ngrohje e tepërt
-nëse duhet të flenë në divan
-njerëz që vijnë në takime shumë herët
- njerëz që nuk dinë si të vishen
- kur njerezit kritikojnë
- film të dhunshem
-fëmijë mosmirënjohës
- humbja e syzeve të diellit
- njerëz që në vend të tyre janë në qendër të vëmendjes

LUANI

-njerëz që vishen më mirë se ata
- njerëz që kanë vetura më të mira se ata
- kur rrethina i injoron
- kur dikush qëllimisht i provokon të jenë xheloz
-kur është shumë ftohtë
- kur janë të lagur nga shiu

VIRGJERESHA


-njerëz të cilët janë të çrregulluar dhe paorganizuar
- njerëz të cilët nuk paraqiten kur i kërkojnë në telefon
-njerëz të cilët nuk mbajnë orë
- njerëz të cilët nuk paguajnë tatim
- njerëz të cilët nuk u përgjigjen e-mailave te biznesit
- humbjen e kohës në "Facebook"
- njerëz të cilet bëjnë gabime gramatikore

PESHORJA


-njerëz të cilët  u thonë ta ulin muzikën
- njerëz të cilët nuk e vlerësojnë ushqimin e shpejtë
- mbeturina në rrugë dhe parqe
- njerëz të cilët janë të pasjellshëm ndaj kafshëve
-njerëz të cilët nuk u përgjigjen thirrjeve
-avanturë për një natë
- frizurë të keqe
- njerëz të cilët konsumojnë drogë
- njerëz të cilët janë shumë të ashpër ndaj fëmijëve

AKREPI

-njerëz të cilët marrin diçka në hua dhe asnjëherë nuk e kthejnë
-dashnorë që nuk përjetojnë orgazëm
-kur partneri i bën xheloz
- kur dikush është më i mirë se ata në punë
-kur njerëzit jane duke ngrënë pa miresjellje
- përfolje
-kur i akuzojnë se janë të pabesë
- njerëz të cilët e ndjekin modën
- faktin që nuk mund ta parkojnë veturën në vend për aftësi të kufizuar

SHIGJETARI

- vonesa e trenave, autobusave dhe aeroplanëve
- nëse nuk fluturon me klasën e parë
- udhëtarë të cilët ndihen keq gjatë udhëtimeve
- njerëz të cilët ankohen shumë
- njerëz të cilët janë të frikësuar të rrezikojnë
- kur i akuzojnë se nuk dinë se si të përballen me të holla
- kur njerëzit presin që ata të arrijnë në kohë
- dhunë ndaj kafshëve

BRICJAPI


- njerëz  të cilët shpenzojnë të holla në mënyrë të çmendur
- njerëz që kërkojnë hua
- njerëz që nuk i kthejnë të huat
- njerëz që nuk janë të ashpër ndaj fëmijët
- sipërmarrës që nuk I plotësojnë premtimet
- njerëz që lënë pastën e dhëmbëve të hapur
- leximin e poezisë
- kur kërkojnë nga ata të jenë shofer
- kur duhet t’i lënë fëmijët e tyre në shtëpi
- frizura të këqia

UJORI


- kur njerëzit vishen në mënyrë të mërzitshme
- ushqim të shpejtë
- të flasin për të kaluarën e tyre
- psikiatër
- përfolje
- persona që nuk janë praktik
- njerëz të cilët nuk i mbledhin mbeturinat e kafshëve të tyre
- mungesa e besnikërisë

PESHQIT

- vende shumë të nxehta
- humbja e syzeve
- ujin e ndotur
- njerëz të cilet kanë zë të lartë
- njerëz të cilët nuk u japin vëmendje argumenteve
- alkoolike
- kur nuk u lejohet t'i shohin nipërit
- kur duhet të mbajnë syze për të shikuar
- vetura të cilat shpenzojnë shumë lëndë djegëse
 
Data e shpalljes 02.11.2014 në kategorinë Zbavitje
Përgatiti: Arbina / Teksti nuk është i lektoruar:
 
 

Lajme të ngajshme nga Fakultetet.al

Lajme të rekomanduara nga Facebook