TED fjalimet që çdo prind duhet ti shikojë

 
Fjalimet TED flasin për kompleksitetin e prindërit, dhe që ofojnë njohuri të pazakonta dhe këshilla.

  


1.Xhenifer Senior-Për prindërit dhe fatin.

  

2.Brus Feiler-Programimi efikas për familjen tuaj.

  

3.Endruj Solmon –Dashuroni pa dallim gjithqkaje.

  

4.Gever Tulej -5 gjërat e rezikshme që nuk duhet fëmijët tuaj ti bëjnë.

  

5.Deb Roj-Lindja e fjalës.

  

6.Roberto D’Anxhelo + Franqeska Fedeli –Sëmundja e fëmijës tuaj, mësim I jetës.

  

7.Stiven Adis –Lidhja mes babait dhe vajzës.

  

8.Rufus Griskom + Alisa Volkman –Ajde të flasim për tabuten e prindërit.

  

9.Kolin Stuoks –Si filmat e mësojnë njërëzimin.

    

10.Brus Feiler –Këshilla për babain.


 
Data e shpalljes 02.07.2014 në kategorinë Kultura
Përgatiti: Sermijeta / Teksti nuk është i lektoruar:
 
 

Lajme të ngajshme nga Fakultetet.al

Lajme të rekomanduara nga Facebook