date-icon Afati i fundit për aplikim: 02.04.2015
 

Menaxher i shitjes/Agjent Tregtar

 
Kompania Amerikane Rainbow me seli në Maqedoni ofron mundësi pune me orar të plotë dhe orar jo të plotë të punës.

      

Rainbow gjithashtu ofron një mundësi të madhe të zhvillimit të karrierës për individët të cilët kërkojnë një orar fleksibil të punës me të ardhura shumë të mira në krahasim me të ardhurat mesatare në Maqedoni.

Një shumëllojshmëri e pozitave janë në dispozicion në fushën e shitjeve dhe menaxhimit të shitjeve.

Kompania Rainbow ju mundëson:


-Trajnim gjithëpërfshirës në fushën e shitjes falas
-Produktin më të mirë
-Mjedis të mrekullueshëm të punës
-Mundësi avancimi në karrierë

Për më shumë informata kontaktoni në numrin e telefonit:
075 881 076
date-icon Afati i fundit për aplikim: 02.04.2015
 
Data e shpalljes 02.02.2015 në kategorinë Punësim
 
 

Lajme të ngajshme nga Fakultetet.al

Lajme të rekomanduara nga Facebook