Si duket kajakimi përmes akullnajës më të madhe në Islandë?

 
IceGuide u mundeson turistëve në Islandë një aventurë të paharrueshme në të gjithë Vatnaykidd Glacier me një kajak, i cili nuk duhet humbur. Udhetimet janë të mundshme në periudhën nga maji deri në shtator dhe çmimet fillojnë nga 94$.

 
Data e shpalljes 02.01.2018 në kategorinë Jeta
Përgatiti: S.N / Teksti nuk është i lektoruar:
Tags:
 
 

Lajme të rekomanduara nga Facebook