Detaje të vogla dhe befasuese që policia i di për ju

 
Një pjesë e zakonshme e teknologjisë mund të thotë se policia e di se ku po shkoni, me kend dhe kur: lexues automatik per targa. Këto kamera janë vendosur në mënyrë të sigurt rreth qyteteve të vogla në Amerikë për të regjistruar kriminelë të njohur. Por sipas avokatit Catherine Camp, të dhënat e mbledhura në përgjithësi mund të kenë pasoja shkatërruese në botë.

 
Data e shpalljes 02.01.2015 në kategorinë Jeta
Përgatiti: Sermijeta / Teksti nuk është i lektoruar:
 
 

Lajme të ngajshme nga Fakultetet.al

Lajme të rekomanduara nga Facebook