Loja "Game of Thrones" do të arrijë deri në fund të vitit 2014

 
Fansat e serialit "Game of Thrones" do të munden ta shkurtojnë kohën deri në sezonin e pestë duke luajtur lojën, e cila do të paraqitet në kohën e festave të fundvitit.

gn65u

"TellTale Games", studioja e cila për momentin është duke e pregaditur lojën, deklaroi që ajo do të paraqitet në shitje dhe në version online në fund të vitit 2014. Periudha për lansimin e lojës nuk mundi të jetë më e mirë, sepse do ta plotësojë zbrazëtirën deri në fillim të emitimit të sezonit më të ri.

Sipas përfaqësuesit të "TellTale", loja do të jetë e bazuar mbi librat, dhe jo mbi serialin, ndërsa në internet flitet që do të jetë e ndryshme edhe nga vetë librat.
 
Data e shpalljes 01.11.2014 në kategorinë Kultura
Përgatiti: Arbina / Teksti nuk është i lektoruar:
 
 

Lajme të ngajshme nga Fakultetet.al

Lajme të rekomanduara nga Facebook