Plotësoni anketa dhe merrni vaucher prej 500 dhe 1.000 den

 
Agjencioni për hulumtim të tregut, Ipsos, po kryen hulumtim të gjerë në gjithë Maqedoninë në temë përdorimi i celularëve.

Ne ju ftojmë të ndani deri në 10 minuta nga koha juaj dhe të jepni mendimin tuaj për këtë hulumtim.

Agjencioni Ipsos ofron pjesëmarrje në anketa të tjera online.

Foto: Pixabay

Ju mund të gjeni më shumë informacione në web portalin e Ipsos Online Club, në adresën:  https://online.ipsosadria.com/mk/online/

Tani për tani, ju ftojmë të plotësoni këtë anketë!

Për fillimin e plotësimit, shtypni >>>> Filloni me anketimin !!
 
Data e shpalljes 01.10.2018 në kategorinë Jeta
 
 

Lajme të ngajshme nga Fakultetet.al

Lajme të rekomanduara nga Facebook