Ngjashmëritë dhe dallimet në mes Koresë së Veriut dhe Koresë aë Jugut

 
Fotografi Jakobi Laukaitis vendosi të kryejë një udhëtim të pazakontë - të vizitojë Korenë Veriore dhe Jugore.Ai kishte një dëshirë për të mësuar se si jetohet në vende që dikur ishin një territor.

Ai kaloi shtatë ditë në Korenë e Veriut dhe si një nga gjërat më të pazakonta, ai tha se nuk mund të ecë vetëm për vendin, pasi e kishte marrë pasaportën e tij dhe ndalonte shëtitjet e pavarura.

Pas një viti, ai vizitoi Korenë e Jugut për të krahasuar përvojat e tij. Ai vendosi ta ndajë atë me përdoruesit e internetit nëpërmjet një videoje që zgjati 15 minuta.

 
Data e shpalljes 01.09.2017 në kategorinë Jeta
Përgatiti: sermijeta / Teksti nuk është i lektoruar:
Tags:
 
 

Lajme të rekomanduara nga Facebook