Ia tregova dashurinë nëpërmjet një foto libri!

 


E njoh Adrianin qysh nga shkolla e mesme, kishim miq të përbashkët, ai kishte simpati ndaj meje, unë kisha simpati ndaj tij, disi, vazhdimisht ishim së bashku, por asnjëri nuk e ndërmori hapin e parë. Kemi shumë fotografi të përbashkëta nga kremtimet e ditëlindjeve, nga "partit" e çmendura, nga udhëtimet. Një ditë, ai mori guximin dhe më tha se më dashuron ndërsa unë pranova se i ruaj të gjitha fotografitë ku kemi qenë së bashku. Pas disa ditëve, fotografitë që i ruaja vite me radhë, i vura në album dhe i porosita si dhuratë. Tani, kujtimi për të gjitha ngjarjet e kaluara është paketuar në foto libër të bukur i cili përgjithmonë do na rikujtojë se sa të turpshëm kemi qenë. Jam mirënjohëse ndaj ekipit të КarmaPix që ma mundësoi këtë dhuratë të pabesueshme.Foto albumin e krijova për disa minuta, ndërsa procesi ishte shumë argëtues.

Çka bëra?

(hapi i 1-rë) Prej profilit tim në Facebook, e vizitova faqen https://karmapix.com, ku e përzgjodha një nga dizajnët e shumtë tematikë ose temën e librit dhe njëkohësisht e përzgjodha edhe tipin e kapakut dhe dimensionet e librit.

(hapi i 2-të) mandej ngarkova fotografi prej telefoni (mundet edhe prej kompjuteri, fejsbuk-u ose instagrami). Është interesant për arsye se ekziston edhe opsioni për renditjen automatike të fotografive (autofill), me një buton, albumi krijohet vetë me fotot e ngarkuara.

(hapi i 3-të) i shfrytëzova foto efektet në dispozicion si edhe sfondet, për ti bërë fotot më argëtuese, a shtova edhe tekst (e gjithë kjo është sipas dëshirës); dhe menjëherë fillova me bërjen e porosisë. Distribucioni i foto albumit është falas.  

Çdo gjë ishte aq shpejt që mendoj se këtë mund ta bëja bile edhe kur jam jashtë për kafe me miqtë.  
Data e shpalljes 01.09.2016 në kategorinë Ndajmë
Tags:
 
 

Lajme të rekomanduara nga Facebook