Android Aplikacionet që rrisin produktivitetin tuaj

 
Në botën e sotme ku çdo kush shpejton, paguhet për një njeri të jetë produktiv. Kjo do të thotë që ju mund të menaxhoni kohën dhe kujdes të madh për të punuar që të organizoheni. Këto janë disa nga më të mirat aplikacione Andorid që mund të menaxhojnë kohën tuaj me ta dhe për t'u bërë një person produktiv."Kingosft Office" - Nëse doni një aplikacion që jo vetëm që mund të hapë dokumentet e "Microsoft Office", dhe për të ndryshuar, atëherë ky aplikacion është i drejtë për ju. Mbështet 23 lloje të ndryshme të dokumenteve, dhe shërbimeve mbështetëse të tilla si "Google Drive" dhe "Dropbox".

"Astrid Tasks"
- Nëse ju doni diçka që është një kombinim në mes të një listë të detyrave menaxhuese të gjërave për të bërë dhe asistent personal, atëherë "Astrid Tastks" aplikacioni është për ju. Me këtë aplikacion ju mund të krijoni lajmërime, lista, detyra dhe çdo gjë tjetër.

"Springpad" - Bashkëpunimi është diçka që shumica e njerëzve e kërkojnë në një aplikacion të vetëm për produktivitet. "Springpad" për shembull, është lloji më i mirë i këtij aplikacioni që ju lejon të organizoni gjërat në shënimet shpjeguese. Gjithashtu, aplikacioni ju lejon të ruani artikuj fotogafii, barkode, mesazhe zanore dhe vende.

"Remember the Milk" - Aplikacioni ju lejon të krijoni detyra dhe të caktoni ata për anëtarët e ekipit. Përveç kësaj, ju mund të krijoni datat, tags etj...
 
Data e shpalljes 01.04.2016 në kategorinë Teknologji
Përgatiti: Sermijeta / Teksti nuk është i lektoruar:
 
 

Lajme të ngajshme nga Fakultetet.al

Lajme të rekomanduara nga Facebook