Facebook me opsion të ri

 


Facebook tani ju lejon të vendosni flamurin e vendit tuaj në foton tuaj të profilit - asnjë ngjarje apo qëllim të veçantë.

Për disa kohë, tek profilet në Facebook shohim diçka ndryshe, dhe në dhjetor një rrjeti social do të lejojë lidhjen e kornizave me porosi (si ato plotësojnë ofron standarde të cilësisë). Tani opsioni lejon flamujt nga rreth 200 vende të ndryshme.

Për ta bërë këtë, vizitoni këtë faqe, ose thjesht të klikoni në foton e profilit tuaj dhe zgjidhni "ADD FRAME" në smartphone tuaj, dhe pastaj të shfletoni në vendin tuaj.

Opsioni shfaqet menjëherë pas manifestin e re e Mark Zuckerberg i cili tha se ai donte të kthehet në rrjetin social në një shoqëri të bashkuar globale.
 
Data e shpalljes 01.03.2017 në kategorinë Teknologji
Përgatiti: Sermijeta / Teksti nuk është i lektoruar:
Tags:
 
 

Lajme të rekomanduara nga Facebook