Çfarë do të ju ndodhë nëse hani vetëm mish?

 
Ne e dimë se çfarë ndryshimesh dhe çfarë lloj "pastrimi" do të ndodhë në trup nëse ndalojmë të hame mishi, por cila është situata e kundërt - nëse hahet vetëm mishi?

 
Data e shpalljes 01.01.2018 në kategorinë Jeta
Përgatiti: S.N / Teksti nuk është i lektoruar:
Tags:
 
 

Lajme të rekomanduara nga Facebook