Lajme Faqe: 1 nga 280

Katërvjeçari nga Pehçeva që i di të gjithë flamujt e shteteve

Katërvjeçari nga Pehçeva që i di të gjithë flamujt e shteteve

Davor ka qindra flamuj, por më të preferuar për të janë flamuri maqedonas dhe flamuri shqiptar

Më shumë »
Djali i panjohur paguan borxhet e pensionistëve në barnatore

Djali i panjohur paguan borxhet e pensionistëve në barnatore

Ai kishte ofruar farmacistes t’i paguaj barërat e tij, e më pas e kishte lutur që t’i mbledhë të gjitha borxhet e pensionistëve për të cilat ka paguar rreth...

Më shumë »
Rama: Në 1 janar mbyllen lojërat e fatit

Rama: Në 1 janar mbyllen lojërat e fatit

Për 24 orë të hiqen reklamat e basteve nga mediat

Më shumë »
Plotësoni anketa dhe merrni vaucher prej 500 dhe 1.000 den

Plotësoni anketa dhe merrni vaucher prej 500 dhe 1.000 den

Ne ju ftojmë të ndani deri në 10 minuta nga koha juaj dhe të jepni mendimin tuaj për këtë hulumtim

Më shumë »
#AEDIÇFARË Intervistë me Sefer Selimin: Të rinjtë duhet ta dinë se çfarë do të rezultojë nga zgjedhja e tyre në kuptimin thelbësor

#AEDIÇFARË Intervistë me Sefer Selimin: Të rinjtë duhet ta dinë se çfarë do të rezultojë nga zgjedhja e tyre në kuptimin thelbësor

#AeDiÇfarë është një projekt i madh i Demokrasi Lab, i cili po zbatohet në të gjithë vendin dhe që ka për qëllim të informojë qytetarët për referendumin e ardhshëm më 30 shtator

Më shumë »
#AeDiÇfarë? Në Shtip flitej për të drejtat e punëtorëve dhe standardi jetësor në Maqedoni si vend anëtar i BE

#AeDiÇfarë? Në Shtip flitej për të drejtat e punëtorëve dhe standardi jetësor në Maqedoni si vend anëtar i BE

Demokrasi Lab dhe #AeDiÇfarë për të drejtat e punëtorëve dhe standardi jetësor në Maqedoni si vend anëtar i BE

Më shumë »
Si ta bëni baterinë e telefonit tuaj të zgjasë?

Si ta bëni baterinë e telefonit tuaj të zgjasë?

Ekzistojnë disa mënyra që mund ta bëjnë telefonin tuaj të rrijë i ndezur për një kohë më të gjatë

Më shumë »
Njihuni me misterin më të madh në botë!

Njihuni me misterin më të madh në botë!

Shkencëtarët nuk i japin dot shpjegim

Më shumë »
Grimerja kosovare që mësoi nga mjeshtrit e Hollywoodit

Grimerja kosovare që mësoi nga mjeshtrit e Hollywoodit

Ajo ka qenë pjesë e ekipit që ka bërë grimin e këngëtarit të njohur britanik, Isaac Gracie

Më shumë »
Myslimanët sot festojnë Kurban Bajramin

Myslimanët sot festojnë Kurban Bajramin

Për nder të kësaj feste theren kurbane, ndërsa besimtarët e kryejnë njërin nga pesë kushtet e fesë islame, shkuarjen në Haxh

Më shumë »
Sa 'Golf 2' ka në Kosovë?

Sa 'Golf 2' ka në Kosovë?

Do të befasoheni

Më shumë »
E mëparshme 1234567 ... 280 E ardhshme