Arkiva: Punesim (733 arkivuar) 1/37

Konkurs për punë në Sport Vision- Tetovë
Punësim

Konkurs për punë në Sport Vision- Tetovë

Sport Vizioni ka nevojë për profesionist, komunikues dhe njerëz kreativ që duan të jenë pjesë e Ekipit tonë.

Më shumë »
Bëhuni fotograf legjtim për më pak se 1.500 denarë
Punësim

Bëhuni fotograf legjtim për më pak se 1.500 denarë

Fotografia nuk është vetëm një hobi. Për shumë njerëz kjo është një mundësi e madhe për të fituar dhe shumë karrierë krijuese.

Më shumë »
Konkurs për asistente menaxhere
Punësim

Konkurs për asistente menaxhere

Advanced FUE Clinic Shkup kerkon te punesoje nje asistente menaxhere e cila duhet te kete keto cilesi:

Më shumë »
Operator i shtypit digjital, Montues i tapetave ngjitëse dhe ceradave (2)
Punësim

Operator i shtypit digjital, Montues i tapetave ngjitëse dhe ceradave (2)

Operator i shtypit digjital, Montues i tapetave ngjitëse dhe ceradave (2)

Më shumë »
Senior Democratization Officer
Punësim

Senior Democratization Officer

Senior Democratization Officer

Më shumë »
Konkurs për punë në Pickatale
Punësim

Konkurs për punë në Pickatale

Pickatale is a fast growing ed­tech startup based out of Norway, Beijing and Tetovo.

Më shumë »
KONKURS PER PRAKTIKANTA
Punësim

KONKURS PER PRAKTIKANTA

KONKURS PER PRAKTIKANTA

Më shumë »
Business Development Companion
Punësim

Business Development Companion

Business Development Companion

Më shumë »
Shitës komercial për sektorin e Tregut Modern (3)
Punësim

Shitës komercial për sektorin e Tregut Modern (3)

Shitës komercial për sektorin e Tregut Modern 3 ekzekutues

Më shumë »
Konkurs për punë në UNITRANS BALKANS
Punësim

Konkurs për punë në UNITRANS BALKANS

Konkurs për punë në UNITRANS BALKANS

Më shumë »
Konkurs për punë "EU Mission in Skopje"
Punësim

Konkurs për punë "EU Mission in Skopje"

VACANCY ANNOUNCEMENT PROJECT ASSOCIATE- EU Floods Recovery Programme The European Union is assisting the country and its citizens in overcoming the effects of the 2015 floods, by addressingthetop priority reconstruction needs.

Më shumë »
Konkurs për punë në ProCredit Bank Albania ,"Experienced Auditor"
Punësim

Konkurs për punë në ProCredit Bank Albania ,"Experienced Auditor"

The ProCredit group is made up of development-oriented banks operating in Eastern Europe and Latin America, as well as a bank in Germany.

Më shumë »
Konkurs për punë në Phonesales.tv
Punësim

Konkurs për punë në Phonesales.tv

Phonesales.tv përforcon ekipin me njerëz të motivuar dhe ambicioz të interesuar në shitje marketingu.

Më shumë »
Konkurs për Java/Android Developer në Pickatale
Punësim

Konkurs për Java/Android Developer në Pickatale

Pickatale is a fast growing ed-tech startup based out of Norway and Beijing.

Më shumë »
Konkurs për punë në "Applify"
Punësim

Konkurs për punë në "Applify"

If you are a Senior .NET Developer and Architect with experience in webapplications, mobile and webservices, please read on!

Më shumë »
Konkurs për punë: Business Development Companion
Punësim

Konkurs për punë: Business Development Companion

Founded in 1993 Global Companions is an international IT services & Customer Relationship Management company specializing in development, promotion and management of Internet projects.

Më shumë »
Konkurs për Mësuese
Punësim

Konkurs për Mësuese

Më shumë »
Konkurs për punë në gjimnazin "Josip Broz Tito"
Punësim

Konkurs për punë në gjimnazin "Josip Broz Tito"

Konkurs për punë në gjimnazin "Josip Broz Tito"

Më shumë »
Konkurs për punë në Gjykatën Themelore Shkup
Punësim

Konkurs për punë në Gjykatën Themelore Shkup

Konkurs për punë në Gjykatën Themelore Shkup

Më shumë »
Konkurs për punë në LIONS STR
Punësim

Konkurs për punë në LIONS STR

Konkurs për punë në LIONS STR

Më shumë »
E mëparshme 1234567 ... 37 E ardhshme