Konkurse aktive: Punesim (5 aktive) 1/1

Bëhuni fotograf legjtim për më pak se 1.500 denarë
Punësim

Bëhuni fotograf legjtim për më pak se 1.500 denarë

Fotografia nuk është vetëm një hobi. Për shumë njerëz kjo është një mundësi e madhe për të fituar dhe shumë karrierë krijuese.

Më shumë »
Konkurs për asistente menaxhere
Punësim

Konkurs për asistente menaxhere

Advanced FUE Clinic Shkup kerkon te punesoje nje asistente menaxhere e cila duhet te kete keto cilesi:

Më shumë »
Konkurs pë punë në Ministrinë e Kulturës
Punësim

Konkurs pë punë në Ministrinë e Kulturës

Konkurs pë punë në Ministrinë e Kulturës

Më shumë »
Konkurs për profesor
Punësim

Konkurs për profesor

Më shumë »
Konkurs për drejtor
Punësim

Konkurs për drejtor

Konkurs për drejtor

Më shumë »
E mëparshme 1 E ardhshme